4 Kasım 2012 Pazar

Maison Martin Margiela for H&M




Perakende giyim markaları ve ünlü tasarımcılar arasındaki işbirliği koleksiyonlarının öncüsü H&M, 2004 yılında Karl Lagerfeld'le başladığı bu işbirliği zincirine bir yenisini daha ekledi. H&M'in en son tercihi Belçikalı kült moda evi Maison Martin Margiela.

Koleksiyon Maison Martin Margiela moda evinin 23 yıllık geçmişindeki en ikonik parçaların H&M estetiğine göre yeniden yorumlanmış versiyonlarından oluşuyor. Koleksiyon için hazırlanmış her parçanın üstünde orjinalinin tasarlandığı yılı belirten bir etiket olacak. Koleksiyonda kadın giyim, erkek giyim, aksesuar ve ayakkabıdan oluşan toplam 104 parça var. Koleksiyondaki tüm parçalar Maison Martin Margiela moda evinin temsil ettiği avant-garde stilin bir yansıması.

Maison Martin Margiela'nın kendi koleksiyonlarından herhangi bir parça almak istediğimizde 1000lerce dolar ödememiz gerekecekken, moda evinin H&M ile yaptığı bu işbirliği sayesinde MMM bakış açısından yola çıkarak tasarlanmış bu kıyafetlere 13-399 dolar arasında fiyat ödeyerek sahip olabileceğiz.

Koleksiyon 15 Kasımdan itibaren H&M'in dünya genelinde 230 mağazasında yerini alacak.

Işte koleksiyondaki parçaların bazıları;



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder