15 Ağustos 2012 Çarşamba

Narciso Rodriguez for Kohl's: İlhamı İstanbul'dan...

 
 

Dünyaca ünlü perakende hazır giyim markası Kohl's "Design Nation" adında bir işbirliği projesi hazırlamış. Projeye göre Kohl's birlikte çalışacağı bazı ünlü tasarımcılardan bir şehir seçmelerini, şehire gidip, belli bir süre orada kalıp gözlem yapmalarını ve seçtikleri şehirden aldıkları ilhamla marka için bir kapsül koleksiyon hazırlamalarını istemiş. Bu işbirliği serisinin ilk tasarımcısı Narciso Rodriguez. Narciso Rodriguez Kohl's için hazırlayacağı bu koleksiyonda ilhamını Istanbul'dan almaya karar vermiş. 2012'nin başlarında İstanbul'a gelerek şehrimizin müzelerini, saraylarını, pazarlarını gezen Rodriguez bu koleksiyon için neden İstanbul'u seçtiğini burada şöyle açıklıyor:
İstanbul'da Avrupa ve Asya'nın harika bir karışımı var ve İstanbul çocuklarından, sanatına, sokaklarının renginden, duvarlarındaki grafitilere kadar hepimiz için yeni ve havalı bir sahne.
Koleksiyon Kasım 2012'de Kohl's dükkanlarında olacak. Kohl's henüz Türkiye pazarında olmadığı ve online alışverişte uluslararası dağıtım yapmadığı için koleksiyondan alışveriş yapma şansımız yok ama Istanbul moda dünyasına ilham vermeye devam ettiği için mutluyuz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder